banen voor barbieren

ZEKE‘s Barbershop

Plaats: Den Haag
Telefoonnummer: 0657087823
Website: www.zekesbarbershop.nl


Voltijd Barbier Wanted.

ZEKE’s Barbershop te Den Haag Centrum is in de beginfase van vorming. Vrijwel alle voorbereidingen zijn rond. We hopen begin oktober te gaan openen. Maar het laatste stukje van de puzzel mist nog, namelijk de barbier zelf.
Vanwege het feit dat de zaak nog in de beginfase zit, krijg jij als barbier grote invloed op het opzetten van de zaak. Je krijg invloed op het exterieur en interieur van de shop, de marketing en benodigdheden. Wij zijn hier al hard mee op weg, maar wil graag de input van een echte barbier.
Waar ik naar zoek ben, is een barbier die kan knippen, opscheren, baard trimmen en baard scheren. Ook verwacht ik dat je klanten kan afrekenen, de zaak schoonhoud en sociaal contact met de klanten onderhoud. Een minimale hoeveelheid van 2 jaar praktijkervaring is gewenst.
Stuur een bericht met CV naar info@zekesbarbershop.nl bij interesse.

Socials

Instagram link: https://www.instagram.com/zekesbarbershopnl/

Vacatures van ZEKE‘s Barbershop

Voltijd Barbier in Den Haag Gezocht!

Heb jij passie voor het vak? Ben jij iemand die houdt van ontwikkeling en wil jij doorgroeien? Dan is er voor jou een prachtige nieuwe werkplek gevestigd in het hartje van Den Haag, die onwijs veel kansen biedt. Wij zijn op zoek naar iemand die op de hoogte is van de laatste trends en zelfstandig kan werken in een barbershop. Wij bieden: - Prestatiebeloning - Marktconform salaris - Werkvrijheid - Flexibiliteit Wat we van jou verwachten: - Minimaal 2 jaar werkervaring - Kappers opleiding gevolgd - Zelfstandig kunnen werken - Nederlands en Engels kunnen spreken - Flexibel - Servicegericht - Ambitieus Voor ons is de relatie tussen barbier en klant het meest waardevol. Barbering is meer dan alleen knippen van een kapsel. Het creëert een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid. Wij zijn ervoor om de imago van de klant te perfectioneren. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je cv naar info@zekesbarbershop.nl

Den Haag
Fulltime
Heren knippen

Naar vacature

Webdevelopment: Haagen Internet