banen voor barbieren

Nero barbershop

Plaats: Ermelo
Telefoonnummer: 0651156022
Website: www.nerobarbershop.nl


NERO IS EEN HERENKAPPER IN HET HART VAN ERMELO EN HARDERWIJK
Nero de Boer is 8 jaar lang bedrijfsleider geweest in een herenkapsalon in Londen en had de droom om een eigen kapsalon te beginnen. In 2013 is deze droom werkelijkheid geworden met het openen van een barbershop in Ermelo en in 2015 een tweede Barbershop in Harderwijk.
Met passie voor het knippen van heren en met de ervaring uit Londen is er besloten om te werken met premium scheerproducten van Taylor of Old Bond street. Daarnaast wordt er gewerkt met Crew Men haarverzorgingsproducten.
Kom eens langs en ervaar zelf het unieke van mijn Barbershop.

Socials

Instagram link: https://www.instagram.com/nerobarbershop/
Facebook link: /https://m.facebook.com/Nerobarbershopmenonly/
Facebook link: https://twitter.com/nerobarbershop?lang=nl

Vacatures van Nero barbershop

ONDERNEMER? >> Je eigen ‘Nero Barbershop‘

YOUR OWN “NERO BARBERSHOP”? Old school in 21th century: Stap terug in het verleden en beleef het. Ouderwets vakmanschap in een modern jasje, nostalgie, ambachtelijke producten, goede muziek met een kop koffie of iets sterkers! Kortom, de plek waar je als een echte man gewoon even jezelf kan zijn. Dát is Nero Barbershop. Your own shop Nero Barbershop zoekt enthousiaste barbers die zelfstandig ondernemer willen worden. Nero Barbershop ondersteunt met het succesvol ondernemer worden door haar uitgebreide ervaring en kennis. Na een korte succesvolle opleidingsperiode en de juiste drive kom je in aanmerking voor je eigen barbershop! We will help in € en support: Een eigen bedrijf kost geld, dat wil zeggen een investering. Nero Barbershop heeft een uniek samenwerkingsverband met bancaire partners waardoor de instap makkelijker wordt. Daarnaast is er een uitgebreid trainings-, support en IT concept gedurende het hele jaar. Ook heeft Nero met haar leveranciers scherpe prijsafspraken, zodat het financiële resultaat ook snel ontstaan. Just want to be the best: Nero Barbershop wil simpelweg de beste Barberformule van Nederland zijn. Dit kan alleen samen. Ben jij die allerbeste partner en pas je in dit profiel? Neem contact met ons op: info@nerobarbershop.nl

Ermelo
Bespreekbaar
Heren knippen

Naar vacature

Webdevelopment: Haagen Internet