banen voor barbieren

Big Barber

Plaats: Breda
Telefoonnummer: 06-55325334
Website: http://www.bigbarber.nl


Big Barber is gevestigd aan de Weerijssingel 65 in Breda. Stap binnen in jouw wereld: Stoer, modern en mannelijk. Dit is niet de klassieke barbershop waar je terug in de tijd gaat. De Big Barber gelooft in evolutie. No-nonsense en voor iedereen toegankelijk. Er heerst een relaxte open sfeer. Mannen komen hier in de eerste plaats om zich vakkundig te laten knippen en/of scheren, maar tevens omdat het een mannenplek is, waar je onder het genot van een glas whiskey, biertje of een versgemalen koffie en een goed gesprek onder mannen tot rust kunt komen.

Socials

Instagram link: https://www.instagram.com/bigbarberbreda/
Facebook link: /https://www.facebook.com/bigbarberbreda/

Vacatures van Big Barber

Barbier gezocht in Breda!

Wil jij werken in een gezellige, relaxte barbershop en heb je een passie voor knippen, scheren en haartrends dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je nog niet klaar bent met je opleiding, ben je welkom. Ben je leergierig en wil jij op ZZP basis of in vaste dienst werken? Bel dan meteen naar 06 - 553 253 34 en vraag naar Casper.

Breda
Bespreekbaar
Heren knippen

Naar vacature

Big Barber zoekt barbier!

Wil jij werken in een gezellige, relaxte barbershop en heb je een passie voor knippen, scheren en haartrends dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je leergierig en wil jij op ZZP basis 24-40 uur werken en ben je beschikbaar per uiterlijk 01-02-2018 bel dan meteen naar 06 - 553 253 34 en vraag naar Casper.

Breda
Bespreekbaar
Heren knippen

Naar vacature

Webdevelopment: Haagen Internet